Alle indlæg vises her

Velkommen til vores golf sider. Skriv gerne en kommentar til os

19 tanker om “Alle indlæg vises her

 1. John

  Nej hvor bliver man misundlig, når man læser sådan noget. På trods af dette ønsker vi jer en rigtig god tur med mange gode golfoplevelser, sammen med jeres golfvenner.
  Kærlig hilsen Mona og John.

 2. MONA

  HEJ ERIKA OG BJARNE . Skønt at læse om alle jeres oplevelser igen. Hvor ser det dejligt ud alt sammen. Vi glæder os til at følge jer den næste mdr. Pas nu på jer selv og hinanden .Stort knus fra John og Mona

 3. Hans Erik Adsbøl

  Hej, vi følger med hver dag, dejligt, at i hygger jer. Her er det PISSE koldt og enorm meget vand fra oven. På fredag skal jeg til Odense, til forhåbentlig samtale, så må vi se hvad der skal ske, vi ville så gerne rejse nu, men ak, jeg tror det bliver lang vej inden der bliver grønt lys.
  mange hilsner herfra. Britta og Hans Erik

  1. Bjarnea@stofanet.dk Forfatter

   Hej med jer
   Ja vi hygger helt vildt. Sidder lige nu og ser den danske vejrudsigten på TV2 og ak og ve sikke et vejr i har og får de næste dage. Her går vi i shorts hver dag. Jeg har ellers 4 par lange golfbukser med, men har ikke brugt et par endnu. Jeg kan godt forstå at i gerne ville en tur sydpå, men vi håber de får styr på dig i Odense så i kan komme på tur. Held og lykke på fredag. Mange knus Erika og Bjarne

 4. MONA

  Hej Erika og Bjarne. Hvor er det skønt at læse hvor I hygger jer. Erika du må se at finde det rigtige spil, men der er der jo lige pludselig, (ved det jo fra john ha ha ) Dejligt at I nyder det gode vejr, her er det lidt skiftende, men jo super efter årstiden. Her nyder vi det jo også, john er hver dag på golfbanen, han døjer noget kun med hans hofte eller hvad det nu er, men han siger det ihvertfald ikke er golfens skyld hi hi . han tager derimod en pause fra bordtennis . jeg tager på fredag med bussen op til Kirsten så vi kan få en hygge dag, john skal ud i et supermarkede som vores venner har og demonstrere øl,det er jo lige ham.Kan I nu rigtig have en fortsat ferie stort knus til jer fra John og Mona

 5. Christel Matthiesen

  Hej i to. Jeg kan se det går godt hos jer. Her er vi kommet ind i dårligt vejr. Ja,…Det måtte jo komme, Hagl i dag. Jeg tager til Bremen, med Allan, på mandag ,det glæder vi os til. Ellers går det stille og roligt her i lille Kolding. Fortsat god ferie. Knus fra Søs?❤

 6. MONA

  Hej Erika og Bjarne. Vi hygger os med jeres dagbog, det er så dejligt at læse som I nyder livet, men Erika du må da passe på dig selv, det var da en slem hånd du der havde fået, men godt det ikke gik værre: Det er dejligt at I har så skønt vejr, her er det godt nok et mærkeligt vejr, regn og rusk så lige pludselig en dag med skønt vejr og så igen regn og rusk(:( Men de lover idag at der vil blive bedre fra næste uge. Her går det som det plejer med travlhed, og passe børnebørn. Kan I nu have det rigtig godt og nyd de sidste uger stort KNUS til jer fra John og Mona

 7. Mona Straszek

  Hej Erika og Bjarne ☀️ Hvor er det skønt at følge jer på jeres skønne rejse ?❤️ Kan jo se I har det fantastisk som altid når I rejser ? Vi er så misundelig, tænk at være nede i den varme og bo det skønne sted ?☀️ John er jo vildt misundelig over alt den golf I får spillet? Han spiller hver dag trods det kedelige vejr der er her ? I fredags havde han en golf turneringen med 48 personer og det gik rigtig godt og han fik stor ros ??❤️ Han blev selv nr tre ? Ellers går det godt med os, vores søn Carsten og Mille fik nøglen til deres nye hus i fredags så nu bliver der brug for hjælp med børnene, men det gør vi jo gerne ?❤️ Jeg tog i går op til Kirsten det gik rigtig skidt, så jeg fik igen igen fat læge så igen indlæggelse ? men sådan vil det bare gå fremad så længe det varer? Skal på sygehuset i dag og vil prøve at nævne hospich, syntes ikke hun kan være alene mere, og Kirsten vil gerne selv ❤️ Vi vil gerne have hende herhjem, men det nægter hun blank ? Men tænk nu ikke på det ❤️ Hun har stadig hendes gode humør og når hun har det rimeligt så skal hun stadig opleve alt det hun kan ?❤️ Bjarne jeg kan godt forstå du ikke var vild med det fiske markede, puha det ville jeg heller ikke have været??? Kan I to skønne nu have det rigtig godt og få spillet rigtig god golf og få masse af hygge dernede vi tænker på jer ❤️ Mange knus til jer begge fra John og Mona ❤️❤️❤️

 8. Karin Skytte

  Hej Erika og Bjarne

  Vi vil ønske jer en rigtig god ferie … og glæder os til at følge jer her på siden … vi er da lidt misundelig på alle jer der er nede i det vidunderlige Mojacar …
  De kærligste hilsner fra
  Rene og Karin

  1. Bjarnea@stofanet.dk Forfatter

   Hej i to
   I er savnet hernede. Alle dem som normalt plejer at være hernede er her og en del kommer jo på mandag. 2 par som har været her flere gange rejser hjem på tirsdag da de allerede kom først i januar. Kan i nu have det godt til vi ses i Birkemose. Knus fra os

 9. Mona

  Hvor er det skønt at læse at I er kommet godt frem? Nyd det nu rigtig ☀️ Hvor må det være skønt at tage fra det modbydelige vejr vi har her ? Rigtig god ferie og pas på hinanden dernede ❤️❤️❤️❤️ Knus fra John og Mona

  1. Bjarnea@stofanet.dk Forfatter

   Tusind tak i to. Det er bare dejlig at være tilbage og møde alle de som plejer at være her, selvom de kommer fra hele landet, mødes og hygger vi alle❤️

   1. Mona

    Lige en hilsen fra Danmark ❤️ Dejligt at følge jer på jeres ferie. På trods af bøvl med bilen kan vi jo se I rigtig hygger jer ?❤️ Her er vi begyndt at ane foråret ?❤️ Kan I nu rigtig nyde det ?☀️ Stort knus fra John og Mona til jer begge ❤️❤️❤️

    1. Bjarnea@stofanet.dk Forfatter

     Hej Mona. Ser først dit indlæg nu. Ja vi nyder det i fulde drag, men med COV 19 alle vegne vil vi godt hjem nu inden de lukket helt ned her i Spanien. Vi kommer hjem mandag. Hvor er det synd at os over 65 ikke må passe vores børnebørn. Kan i nu passe på jer selv. Knus

 10. Karin Skytte

  Hej Erika og Bjarne.
  Håber for jer 4 og alle de andre som er i Mojacar må kommer godt hjem ….
  Det har været rigtig hyggeligt at følge jer her på siden.
  Mange tanker og knus fra os…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *