Long Stay efteråret 2021 Del 5

Mandag den 8. November

Så er der gået 4 uger her i det Spanske og kun 1 uge tilbage. Det bliver da vist koldt at komme hjem.

I del 1 startede jeg med at lægge billeder op af lejligheden, men kom kun til stue og køkken. Her kommer så resten af lejligheden.

I hver af de 2 værelser stod en seng som vi har lagt sammen i et værelse. Grunden er at jeg ind imellem sover urolig og derfor mærker Erika det ikke så meget når der er 2 senge i stedet for den store dobbelt seng i soveværelset.

I dag skal vi sent på golfbanen, nemlig kl 10.40. Vejret var smukt da vi stod op, men er lige nu overskyet, men mon ikke solen får magt.

Der var kø på hul 4. Vores damer ventede også, så vi var 3 bolde på samme tee sted.

Erika havde igen en kanon runde med 40 point og jeg med 32. Vi er begge gået ned i hcp. Speciel mig.

Tirsdag den 9. november

I dag var der igen match og den sidste vi er med til. Vi skulle spille sammen med Rita og Erik fra vores hjemmeklub. Vi slog ud allerede kl. 8.30, men idag var det ikke så koldt som i går morges. Efter nogle huller kunne vi igen tage trøjen af. Vi havde en rigtig hyggelig runde. Erika kunne ikke helt leve op til de sidste 2 dages gode resultater og lidt det samme for mig.

Vi skulle så allesammen mødes ovre på hul 19 til præmie overrækkelse. Det viste sig at Erikas 35 var nok til en 1. Plads i c.rækken. Jeg kom ind med 37 point som raget til en 2 plads i A.rækken. Erika vandt en rygsæk (som vi nu har 4 af) og jeg vandt en god flaske Oliven Olie som Erika gerne ville have. Vi havde ligeledes tættest hul på 2 par 3 huller, hvor jeg igen var heldig på hul 17 og lande 1.18 cm fra pinden. Dette gav en god flaske rødvin, så alt i alt en rigtig god dag. I morgen holder vi fri

Erika med sin 1. Plads præmie

Onsdag den 10. November

Det er vores fridag idag. Vejret er fint, så vi ville ikke lave det helt store. Dog kørte vi en tur op til Golf resortet Vale Del Este som vi har spillet flere gange de sidste år, dog ikke i år. Vi ser utrolig mange marker med en slags kål, men er ikke helt klar over hvad det er. Utrolig at de kan blive så grønne på ren stenmark, men de har trods alt vandrør liggende. Som skrevet ville vi bare nyde det gode vejr ude på drømmesengen idag, så det gjorde vi resten af eftermiddagen. I aften skal vi alle ind til Ingeborg og Per til tapas hvor vi alle medbringer en ret.

Frokost på altanen og så tilbage på drømmesengen

Torsdag den 11. November

Så er det så småt ved at tynde ud hernede. I morges kørte Birgit og Laust i deres egen bil mod Danmark og i morgen tidlig flyver Karin og Rene hjem. Ligeledes i morgen kører Ingeborg, Per, Rita og Erik op til Aguilas hvor de skal tilbringe den sidste uge, iden de tager hjem. Når vi andre 3 par tager hjem mandag er der kun 3 par tilbage.

Vi havde strømafbrydelse i morgen mellem 8 og 9 og igen mellem 15 og 16. Heldigvis var jeg tidlig oppe og fik lavet morgenkaffe inden de lukkede ned, men uden strøm på mit badeværelse måtte jeg bruge fyrfadslys.

Fredag den 12. November

Igen idag var det fint vejr og varmt. Dog er der blevet lidt mere kølig om morgen og aften. Vi har de sidste 2 dage haft lidt varme på om aftenen når vi sidder og ser tv.

Idag spillede vi kun med Jane og Leo, idet Leon og Bente spillede sammen med et andet par, hvor de skulle have afgjort en intern match. Igen var vi henne ved hul 19 for at får en drink. Gin og Lemon. Når Linda står i baren som hun stort set altid gør, skal man selv sige stop når hun hælder Gin op. Glemmer man det, får man næsten et hel glas med gin. I går kom jeg ind med 39 point og idag med 37. Erika lavede 33 igår og 32. De sidste 14 dage har jeg stort set ikke været under 36 point, men det har også kostet 3 streger p.t.

I aften spiser vi det sidste mad vi har i køleskabet og i morgen skal vi ind til Bente og Leon og spise. Så er det kun søndag tilbage og da tager vi ud og spiser. Har stadig 9 øl jeg skal have drukket og 2 flasker rødvin og så skal vi også hjem og på kur. I morgen holder vi fri og tager en tur på marked. Erika er ved at vaske alt det tøj som vi ikke skal bruge mere, så når vi kommer hjem er alt stort set vasket. Lægger lige nogle billeder op af vores Opel Cosmo bil som jeg aldrig har set i Danmark, men sikke en lækker bil at køre i. Man kan ikke se det på billederne, men den har på et tidspunkt fået en ordentlig gang hagl

Lørdag den 13.november

Fridag i dag. Erika var en tur på apoteket og jeg tog en tur op til fyrtårnet som ligger oppe på bjergtoppen ved golfbanen.

Erika kommer henne fra apoteket. Mørkt ude over havet, men fint vejr og 22 gr.
Video oppe fra fyrtårnet ned over Mojacar Playa og ind mod Garrucha

Søndag den 14.November

Så fik vi spillet den sidste gang golf. Vi er så småt ved at pakke og da der ikke er mere i køleskabet, tager vi ud og spiser i aften. Det har været 5 fantastiske uger med hyggelig selvskab. Nu kan vi kun vente til den 14. Februar hvor vi tager herned igen.

Sidste runde golf. Tak for hyggelig selvskab

Vi kører herfra kl. 4.30 i morgen tidlig og skal afleverer bilen kl. 8.00. Er så i DK kl. 13.35

Bjarne November 2021