Spanien foråret 2020

Så skulle vi igen 1. mdr til Mojacar i Spanien for at spille golf.
Vi skal rejse fra Billund mandag den 17.februar kl. 10.25, men er ved at komme i tvivl da vi her søndag og mandag har stærk storm. Her søndag har jeg siddet og kigget på flyafgange fra Billund og de fleste er aflyste. Et fly som skulle afsted 8.30, kom afsted kl. 14.30. Nu må vi bare håbe at vinden lægger sig, men efter vejrudsigten, desværre ikke. Jeg har bestilt sms service fra lufthavnen som sender sms til min når der er noget nyt ang vores fly imorgen.

Keld hentede os kl. 7.15 og vi blev så kørt til lufthavnen. Tak for det Keld.

Det var heldigvis ingen aflysninger idag, idet vinden var drejet om i vest. Jeg havde frygtet en være omgang, men det gik smertefri og så snart vi var over skyerne blev det stille vejr. Så flyveturen gik godt.

Flyveturen gik fint

Vi fik vores udlejnings bil og sammen med Leon og Bente kørte vi til Mojacar.

Vi smed bare det hele op i lejligheden uden at pakke ud, og kørte så i Lidl for at handle.

På vejen hjem blev vi så enige om lige at tage et smut ind til den Belgiske bar for at få en øl og en frikadelle hotdog som jeg havde drømt om længe. Bente ringede så og havde problemer med at komme på nettet, så der var jeg lige hende og fikse sammen med en øl. Her kl. 21.30 har vi så endelig fået pakket ud og vil nu se Badehotelllet.

Tur på den Belgiske

Tirsdag den 18.februar

Dejlig med en god nat søvn. Vi havde planlagt en sen starttid i dag, idet vi lige skulle have handlet lidt mere og så skulle vi ned i receptionen for at blive registreret og købe bedre internet. Vi købte til 4 forbindelser og deler så med Jane og Leo. Efter planen skal vi spille kl. 11.45, men da vi stod op små regnede det. Vi kører dog derud for lige at få vores klippekort til golfen og få booket til weekenderne resten af tiden hernede, idet det er svært at få tider her og når så der kommer en masse flere på mandag, er det med at få gode tider. Foruden vi 3 par som kom i går, var også Åse og Hermann, samt Svend Erik og Margit.

Sikke en forskel fra i går da vi ankom til idag

Vi kørte til golfbanen og regnen var holdt op, så vi gik ud for at spille. Vejret var perfekt til golf og 17 gr. Efter en lang vinterpause kom 3 af os ind med 32 point og 34 point. Erika haltede lidt efter, men alt i alt en dejlig dag. Vi mødte mange som også bor her og så vi kender fra de andre gange.

Efter en hård dag på golfbanen, er det dejlig at slappe af foran fjernsynet

Onsdag den 19. Februar

Hjemmefra havde vi booket start tider ved Pia til tirsdag, onsdag og torsdag, så vi var sikker på at have tider når vi kom. Tiden i går tirsdag passede, men på skranken i golfklubben lå så en seddel til idag onsdag og vi havde en tid til 9.28 som Pia havde booket, MEN glemt at skrive vores navne på sedlen så 4 andre havde skrevet dem på denne tid. Dog var vores tid registreret på deres PC i klubben. For ikke at lave alt for megen postyr for dem som ville komme til 9.28 tog vi en tid til 11.28 istedet. Spurte så om vores tid til kl. 9.28 torsdag var ok Og det var den, så nu håber vi ikke at der har været en seddel på den også.

Vejret er stadig ikke det bedste, men ingen regn og solen skulle komme senere på dagen. Dog mangler vi lidt bedre Temp. I går fik vi hilst på Birgit og Lindy, Elsa og John, Berit og Hans, samt EDB manden Karl Åge som alle kom i Januar og de siger at vejret har været super godt. Vejret blev super godt da vi kom til golfbanen.

Udsigt ned til tee sted på hul 4 og green helt oppe i enden
Vi venter til det er vores tur her på hul 4

Vejret blev rigtig godt, men når der kom en sky, skulle der lige en trøje på, så det var af med blusen og på med blusen. Igen havde vi alle 4 en god runde. Vi ventede stort set på alle huller og var først tilbage lige tids nok til at komme ud på plænen til vores daglige møde med drinks og hygge.

Vores daglige møde kl. 16.30 her på plænen

I løbet af dagen gik alt det købte internet ned og er det stadig. Hvad der er galt ved vi ikke, men pudsig nok så virker det gratis vi har. Nu må vi ned og klare det i morgen tidlig inden vi kører på golfbanen

Torsdag den 20.januar

Jeg nåede ned i receptionen inden vi tog på golfbanen og fik ordnet vores internet.

RSB golf skulle have bestilt en tid til os kl. 9.28, men men som det er kutyme for Pia var dette ikke sket. Vi fik dog lov at gå ud til tiden. Det var koldt her fra morgenstunden, men vejret blev bare super godt med sol hele dagen. Jeg havde en kanon runde og kom ind med 40 point. Erika med 27 så det var ikke så ringe.

På vej hjem fra golfbanen, blev vi enige om at tage ind til vores favorit sted, nemlig den Belgiske bar for at få en god øl og ikke mindst en frikadelle pølse med div. Den smager super super godt. Leon og Bente spillede i bold efter os sammen med Svend Erik og Margit, så dem ringede jeg til og sagde hvor vi var, så de kom også. Hjemme igen nød vi det gode vejr på vores altan, inden vores daglige møde på plænen.

Vi hygger med god øl
Ejeren af baren ville også med på billedet
Vi nyder solen på terrassen

Fredag den 21.februar

I dag var det match, som vi har hver fredag. Vi kom i bold med Tom og Kirsten Erika og ja, det hedder hun. Vi skulle spille Greensome par match. Lige så godt som det gik i går, lige så skidt gik det idag, og alligevel ikke helt så slemt. Præmie overrækkelsen foregik på en restaurant 50m længere ned af gaden hvor golfklubben lå. Vi var omk 60 til start og første bold slog ud kl. 9.00. Førstepladsen blev vundet med en netto scorer på 67 slag. Andenpladsen på 68 slag og 3 pladsen på 69 slag. Vi kom ind med en 70 så det var alligevel ikke så ringe, dog kunne jeg nemt finde de sidste slag.

Så er vi alle samlet til præmie overrækkelse både inde og ude.

I aften er vi blevet enige om at hente pizza os 6 personer og så spise inde ved Jane og Leo. Drikkevarer tager vi selv med

Hygge med pizza inde ved Jane og Leo

Lørdag den 22.februar

I dag have vi en fridag fra golfen. Jeg var et smut på apoteket for at købe en sol læbepomade. Sidst på formiddagen gik Erika og mig en tur hen til centeret og her fik hun købt sig en halskæde med et sort vedhæng, samt tilhørende øreringe. Vi gik en omvej igennem de små gader og hen til blomsterhandleren hvor vi købte en Spansk marguerit til bordet.

Nogle af sidegaderne
Dyrebutik som også solgte blomster

Vi mødte Leon og Bente og blev enige om at tage hen på den Belgiske for at få en øl og en frikadelle pølse som bare smager super, super godt. I aften har vi inviteret de andre 2 par ind og spise.

Lige som sidste år, kom der igen karneval forbi hvor vi bor

Det var ved at blive mørkt, så derfor den dårlige billede kvalitet

Søndag den 23.februar

Vejret var bare super idag, dog som altid køligt fra morgenstunden. Vi var ude at spille kl. 9.20 og var hjemme igen kl. 14.00. Fik frokost og nød eller det dejlige vejr på terrassen på drømmesengen.

Over for hvor vi bor er det dette, som er motions redskaber, fodbold, basket samt legeplads og dem er der rigtig mange af hele vejen op langs kysten og bliver flittig brugt af de lokale

Tja, hvad får vi ellers dagen til at gå med når vi har spilet golf. Får en masse motion, men får nok også en del at drikke. 2 øl med på golfbanen, idag 1 øl til den købte pizza da vi kom hjem. Så er det vores daglige møde på græsplænen og her har jeg en Gin med og til aften står den på rødvin til maden. Men for den, vi er vel på ferie ?

Mandag den 24. Februar

I dag skulle vi tidlig på golfbanen idet vi havde en tid kl. 8.26 så vi så og fik morgenkaffen mens solen stod op til en smuk dag.

Solen er ved at stå op

I golfklubben hænger der lister hvor vi booker vores tider. De hænger for en lille uge af gangen. Det første vi gør når vi kommer og det sidste inden vi kører hjem, er at se om der er en ny liste, idet der er rift om starttider, specielt de gode tider. Her hænger også en liste til vores fredags match.

Listerne fra RSB golf

Jeg har nu mødt 2 par som sagde at det er jo Bjarne. Kender dem ikke, men grunden er at de har set min hjemmesidens læst om Long Stay og derigennem booket hos RSB. Jeg burde få provision. I dag kommer der 4 nye par fra vores golfklub, samt et par fra Ringkøbing, samt fra Århus

Ude ved Playa del Vera er der hver dag sort sol. Der er ikke mere end 10 min derud. Vi kørte derud kl. 18.15 og det startede kl. 18.45. Det var flot.

Sort sol

Tirsdag den 25. Februar

Vejret er stadig fint. Det bliver varmere dag for dag, dog blæste det lidt op her i eftermiddag. Vi havde en super golfrunde hvor Erika kom ind med 29 point og jeg 36 point.
Efter at vi kom hjem, gik vi hen i supermarked hvor jeg lige skulle have en flaske Rom og rødvin. Ved ikke hvem der drikker det vi har.

I går kom der 12 flere og de 8 fra Birkemose, så vores daglige aftergolf på græsplænen er nu blevet til mange flere.

Vi er nu mange hernede og det kan mærkes når vi skal have golftider

Onsdag den 26. Februar

I dag var det kun Leo og mig som skulle ud og spille, idet Erika og Jane holdt fridag. Efter golf mødtes vi med dem henne på den Belgiske til en øl.

Eftermiddagen blev brugt på drømmesengen med at nyde det gode vejr

Jeg nyder det gode vejr

Torsdag den 27. Februar

I dag skulle vi spille Vale Del Este som ligger lidt oppe i baglandet, men ikke mere en 15 min kørsel fra os. Det er en super bane med tilhørende hotel som Green to Green m.m. bruger til deres gæster.

Hotellet som ligger midt på golfbanen
Vi får pakket ud og klar til golf

Golfrunden var ikke noget at skrive hjem om. Sikke en gang skrammel, men vi havde det skønneste vejr og ingen vind.

Klar på hul 10 med Middelhavet i baggrunden

Vi fik en øl i klubben og kørte så ind til Lidl for at handle ind, idet der er helligdag her i Spanien i morgen hvor alt har lukker.

Vi købte ind til en gang tapas til aften med rødvin til, selvom Erika væltede sit glas ud over det hele.

Lækkert tapas til aften. Lige noget for mig

Fredag den 28. Februar

I dag var det som altid om fredagen, match. Vi kom igen i bold med Kirsten og Tom fra Barløse. Jeg var ved at aflyse, idet jeg de sidste dage havde døjet med ryggen og her til morgen var den helt galt. Jeg kunne næsten ikke få strømper på. Jeg tog en masse piller, fik smurt lænden ind med Voltaren og så et par piller mere ude på golfbanen.
Pia som ejer RSB golf var her selv i dag for at sende os ud.

Pia i sit altid farverige tøj

Vi var ca 60 deltager fordelt i 3 rækker. De første 3 huller kunne jeg stort set hverken putte eller slå p.g.a. ryggen, men så begyndte pillerne at virke og så gik det bare derud af. Erika havde en frygtelig runde. Der var intet der lykkes for hende. Efter runden var vi en del som tog hen på den Belgiske for at få en øl m.m.

Selve præmie overrækkelsen skulle foregå på en restaurant 100 m hende af gaden. Der var efterfølgende spisning, men vi har før spist derhenne og det er ikke noget at råbe hurra for, så vi tog en pizza med hjem sammen med en masse andre.

Jeg fik en del 1. Plads i A. Rækken og valgte en flaske olivenolie da vi har en del af hendes ryg sække.

Præmie overrækkelse

Lørdag den 29. Februar

I dag havde vi igen en fridag. Vi ville en tur til Vera hvor der er marked. Vi har været der før, men noget skulle vi jo lave. Bente ville gerne med, så vi 4 tog hende med i bilen.

Tur gennem marked i Vera
Appelsin træer midt i Vera by

Vi var på marked i et par timer og på vejen hjem så vi en masse mænd fra Afrika som plukkede kål m.m. på store marker. Så snart de var plukket i kasser blev de læsset på køle trailer og transporteret rund i EU. Gad god vide hvad disse mænd som sikkert er illegale immigranter tjener i timen, men det er sikkert ikke meget og så bor de sikkert bare i nogle skurer.

Marker med grønsager

Efter hjemkomst blev vi enige om at gå en tur hen på den Belgiske for at få en øl og en frikadelle pølse som vi jo er helt vilde med.

Frikadelle pølsen

Søndag den 1. Marts

Vejret var lidt blandet idag. Der blev pludselig meget varmt, men sidst på runden blev det overskyet og køligere. Runden gik Erika i 28 og mig i 32, så det var ok. Da vi skulle hjem fra golfbanen kunne jeg ikke låse bilen op med nøgle kortet. Batteriet er sikkert stået af. Jeg ringede til Leon og han ville hente os i golfklubben. Pigerne gik hjem i stedet. Vi kunne ikke have alt vores golfudstyr i Leons bil, så vi blev enige om at Leo blev ved golfudstyret og Leon og mig kørte ind til tanken for at købe et nyt batteri. Det havde de ikke, men han foreslog kineseren. De havde desværre lukket, så vi kørte tilbage til Leo og blev enige om at sætte vores udstyr ned i klubben. I morgen må vi så se at køre med nogle derud og se om ikke vi kan få fat i et batteri.

Så gøres der klar til en Rom og cola som skal med ud på plænen

Mandag den 2. Marts

Så har vi været her i 14 dage. Hold nu op hvor tiden går hurtig. I dag havde vi den varmeste dag og Temp stod på 29 gr. Vi fik kørelejlighed med Leon og Bente. Jane og Leo fik med Margit og Niels Erik, ide vi skulle spille 4 damer og 4 herrer. Det begyndte at blæse en hel del op på slutningen af runden og det blev bare være. Karl Åge og konen var ude at spille Aguilon, men det blæste så voldsomt at de måtte opgive efter 3 huller. Da de kom tilbage til deres bil havde det blæst så meget med grus og småsten, at det havde smadret deres bagrude i bilen og så var der ellers blæst sand i af bagruden at hele bilen var fyldt med sand. Vi kom hjem og fik igen Leon til at køre os, da vi stadig manglede et batteri til vores nøglekort. Langt om længe fandt vi en låsesmed over for centeret. 5 Euro for et batteri og så tilbage til bilen, men nej. Den ville stadig ikke åbne. Jeg ringede igen til Margits biludlejning og de bad mig om at ringe til vejhjælp af en slags. Jeg fik efter megen tale fortalt hvem jeg var, hvad mit problem var og hvem jeg havde lejet bilen af og deres polske nr. De spurte om jeg var ved bilen, men det var vi ikke, men kunne være der om 10 min. Vi var lige kommet ud til bilen da han kom. Han ville have bilen med, men det kunne han godt glemme. Sagde at det var låsen i bilen der var galt med. Han prøves alt og til sidst tog han en skruetrækker og fik så lang om længe den lille kapsel som sidder ved håndtaget pillet af og her var nøglehullet til bilnøglen. Vi fik åbnet døren, men så kunne bilen ikke starte. Han fik nogle kabler på og så var den startet. Thomas har så lige ringet og sagt at batteriet i bilen kan være defekt, så jeg skulle bare få sat et nyt i på hans regning. Nu håber jeg at den kan starte i morgen. Endelig hjemme ville jeg ud på terrassen og ligge, men da vinden er fra en anden side, var der ikke en vind der rørte sig her, så det var alt for varmt.

Tirsdag den 3.marts

Vi var noget spændte på om bilen ville starte her til morgen og havde spurt Leon og Bente om de kunne vente og se. Jeg havde bakket bilen ind i båsen i kælderen og ja, den ville ikke starte. Alle hjalp med at skubbe den igang nede i kælderen og vi fik den igang. Ude ved golfbanen fandt jeg et sted hvor vi holdt ned af en bakke, så vi kunne skubbe den igang. Vi skulle idag spille med Bente og Leon. Jeg havde en super runde, uden et streget hul og kom ind med 40 point. Erika havde en blandet runde og havde 27 point.

Efter runden skulle vi igen skubbe bilen igang og efter at have sat konerne af, kørte Leo og mig op til et bilværksted og fik sat et nyt batteri i bilen. Pris 110 euro, men nu virker det hele igen – endelig. Som tak til Leon for hans hjælp inviterede vi ham på den Belgiske til øl og frikadelle pølse.

Vores boligblok ligger her til højre.

På den anden side af gaden ligger disse så huse og denne med rigtig mange planter på begge siden af den lille gade

Onsdag den 4. Marts

Erika og Jane holdt fri idag, så det var kun Leo og mig. Leo havde fået træning igår, så han var spændt på om det havde hjulpet. Vi var i bold med Kirsten og Poul fra Odder. Leo’s sving sad ikke helt, men han kom dog ind med 29 og jeg med 36 point. Efter hjemkomst gik vi 4 en tur hen til den Belgiske og efter dette kørte Leo en tur på træningsbanen.

Vejen fra vores lejlighed og hen mod den Belgiske

Der var igen kommet nye og inde ved siden af os var en tidligere green keeper fra Kolding golfklub, samt 2 damer fra Sjælland som var friske og kom op til vores daglige møde på græsplænen. Til aften havde Erika igen lavet tapas. Jeg er vild med det. I morgen skal vi op og spille Auguilon.

Aftensmad sammen med tv avisen

Torsdag den 5. Marts

I dag skulle vi spille Auguilon som ligger ca. 45 min herfra. Vi havde en tid kl. 9.30 og vejret var perfekt. Banen er svær med masse af kløfter og vand. Scoren var ikke noget at skrive hjem om.

Auguilon golfklub
Flot bane, men svær

Da vi skulle hjem kunne vi igen ikke låse døren op og ingen strøm på bilen, selvom vi lige havde fået nyt batteri. Jeg fik ringet til vejhjælp og 18 min efter var de der. Han kunne kun Spansk, så jeg gik ind i receptionen og hente den dame der som kunne Engelsk. Med hendes hjælp fik vi at vide at vi havde ladet lyset været tændt, men det var vi sikker på vi ikke havde. Han startede den og så var det det.

Vejhjælpen fik gang i bilen og med hjælp fra damen i receptionen

Vi skulle også i Lidl, men jeg blev i bilen da vi ikke turde slukke moteren. Efter hjemkomst kørte Leo og mig hen til mekanikken som kiggede på den og sagde at der ikke var noget galt. Vi har nu parkeret bilen ude på gaden hvor det går stejlt ned af Bakken.

Mekanikeren som lige tjekker batteriet og sagde det var ok. Jeg tror ikke på det. Tror det måske er generatoren, men nu ser vi i morgen. De biler vi har fra Margits biludlejning er noget gammelt skrammel

Fredag den 6.marts

I dag var der igen match og vi skulle spille foursom. Del vil sige at parret vælger hvem der skal spille de lige og hvem der skal spille de ulige huller. Vi blev enige om at jeg tog de ulige huller. Vi kom i bold med Kirsten og Henning fra Varde. Ingen af os 4 havde en god dag. Jeg spillede som en pose nødder og sammenlagt kom vi ind med en netto scorer på 77 slag.

Vi skulle så have præmie overrækkelse her lige ved siden af hvor vi bor på en restaurant. Leon og Bente vandt a. rækken med 68 point.

Præmie overrækkelse i restauranten

Efter præmie overrækkelsen var vi alle 8 inviteret ind til Ingeborg og Per til aftensmad, så aftenen sluttede rigtig hyggelig.

Leon er gået i opvasken

Lørdag den 7.marts

Igen i dag havde vi alle 4 en fridag og vi ville køre en tur ind i baglandet og bjergene. En rute som vi havde fået af Bjørn.

Fra Mojacar kørte vi igennem Turre og videre mod Los Gallardos hvor vi drejede op i bjergene mod Beder hvor vi gjorde holdt og besøgte den lokale kirkegård. Her bliver folk lagt ind i et hul i vægen. Store flokke familie gravsteder.

Bedar by oppe i bjergene
Huse rund omkring på bjerget
Kirkegården med Middelhavet i baggrunden
Flotte famile gravsteder

Vi fortsatte videre opad og gjorde holdt i ny og nær. Turen gik videre over Lubrin til den store hovedvej som gå mod Turre og hjem igen. Til højre gik det til Sobas, men der har Erika og mig været sidste år.

Ud over dalen

Alle de store vand dunke og andet af plastik bliver bare smidt i en container. Det eneste man adskiller er en til glas, ellers ikke. Jeg har ikke mange opgaver, men en af dem at gå ud med skrald.

Her er affald jeg skal af med i den container som står ude ved vejen

I aften har vi fælles spisning alle 10 inde ved Jane og Leo. Vi kommer alle med en ret til et tapas bord og medbringer selv drikkevarer

Søndag den 8.marts

Desværre Lis og Keld, ikke det store idag. Vejret var igen super, men dog blæste det en del op i løbet af dag.

Den stod selvfølgelig på golf, men idag kun 16 huller, idet de nok havde send dem fra plejehjemmet på banen. På hul 4 kunne vi se at der var tomt på hul 5-6-7 så vi valgte at køre forbi dem og tog hul 6, så ingen scorer på hul 4 og 5. Resten af dagen gik med at læse kun afbrudt af vores daglige møde på græsplænen.

Mandag den 9.marts

Vejret er stadig godt, dog blæser det op hen af dagen som det næsten altid gør. Dog kan man fint ligge på drømmesengen og nyde solen. Vi havde en tid til kl. 8.30 og havde en fin runde med over 30 point.

Herned omkring klubhuset ligger hul 1 og 2. Så kører man over bjerget i baggrunden hvor hul 3 til 12 er. Resten er igen hernede

Her er vi ved hul 4 tee sted med udsigt over marker og bjerge
Tee sted på hul 4. Vejen hvor Erika står der kommer man op fra hul 12

Vi var en tur på den Belgiske sammen med Bente og Leon. Mange af de andre gæster var på en bustur med Pia fra RSB golf oppe for at se hendes nye Resort som ligger i byen Aguilas. Det er et helt nyt sted hun tilbyder golfere. Her spiller man så Aguilon som ligger 20 min kørsel fra boligen. Vi valgte ikke at tage med, da vi syntes det ligger for langt fra vand og selve byen og at spille Aguilon 20 gange er ikke lige os. Det er en fin bane, men det blæser tit deroppe da den ligger lidt oppe i bjergene

Tirsdag den 10.marts

I dag skulle vi spille med et andet par, idet Bente og Leon og gerne ville spille med Jane og Leo. Vi skulle ud med Marianne og Kyrild fra Vejle.

Buggyer klar til at komme ud at køre

Vi spillede damer mod herrer som endte lige. Jeg havde en super dag hvor jeg lavede 25 point på forni og kom ind med 39 ialt. Erika havde sin bedste runde hernede og fik 32 point.

Vores spillepartnere for dagen
Masse af skildpadder her ved hul 6
Lidt fra banen. Her tee stedet på hul 1

I aften er vi alle 10 inviteret ind til Rita og Erik for at spise.

Smuk rød måne på op over havet

Onsdag den 11.marts

Billedet er fra igår her på hul 11 som er et af de svære idet bolden tit ruller ud til højre

I dag havde Erika og Jane fri, så Leo og mig skulle spille sammen med Bente og Leon. Vi havde usædvanlig godt vejr idag med næsten ingen vind, så dog kom omkring middagstid som det altid gør.

Igen en god dag med 36 point. Erika og Jane havde været en tur hende i centeret hvor hun fik købt en bluse og et par sko. Eftermiddagen blev brugt på drømmesengen ude på terrassen, men det var næsten for varmt. Nu er vi ved at gøre klar til at vi alle 10 skal ud at spise fint. Vi skal på den Argentinske hvor vi har været før. Super godt sted med lækker spise.

Lækker spisning på Argentina

Torsdag den 12.marts

Nu nærmer tiden sig hvor vi skal hjem mod Danmark, men hold nu op alt det der sker der. Det er dag godt at vi har fået en masse reklamer i den mdr vi har været hernede, for som jeg ser på Facebook, bliver toilet papir da revet væk fra hylderne, så må vi jo bruge reklamerne. Som folk dog hamstrer. De er da binde gale.

Vi skulle idag igen spille Vale Del Este og havde en starttid kl. 9.00. Der var ikke en vind der rørte sig idag, så det var helt utrolig varmt. Erika havde det svært med varmen, og var utrolig træt. Banen er svær, men jeg fik dog 30 point. Erika sprang en del huller over og Leo kan slet ikke få spillet til at fungerer.

Tee sted på hul 17 op mod hotellet
Flot vandfald på hul 18

Efter en øl i klubben, kørte vi ind til Lidl for lige at handle lidt rødvin, øl og så vand til de sidste dage. Dog var alt vand i plastikdunke udsolgt. Ved ikke om de er ved at hamstre hernede også. Vi fik dog 12 flasker af de små flasker, så det må vi klare os med til kaffe m.m. Vi har lige hørt at 2 personer inde i byen er smittet, så det nærmer sig. For første gang glæder vi os til at komme hjem inden det hele lukker her i Spanien.

Fredag den 13.marts

Det er noget af en mærkelig dag. Vi startede dagen med en match hvor vi spillede slagspil. Jeg havde en dårlig forni, men kom godt igen, men uden for præmierækken. Erika derimod havde en super dag og vandt en 3. Plads.

Præmie bordet

Vi samles alle på den nærliggende bar hvor der var præmieoverrækkelse. Hjemme igen, begyndte det at vælte ind med sms og på Facebook at alle skulle rejse hjem. Vi tændte for fjernsynet og kunne godt se at alle der var i udlandet skulle komme hjem. Det er sku lettere sagt en gjort. Vi aner ikke hvordan vi skal handle. Har ringet både til udenrigsministeriet m.m. men ingen kunne sige præcis hvad vi skulle gøre. Heldigvis skal vi efter planen hjem mandag, så mon ikke det går. Dog kan vi se at også hernede er de begyndt at hamstre. Bar i Lidl igår og her var der udsolgt af alt vand. I det nærligende supermarked var det endnu være.

Alle er klar til præmieoverrækkelse

Nu følger vi bare med i tv avisen for at se det sidste nye. I morgen har vi fri fra golf, så må vi se hvad vi kan finde på

Politiet har lukket motions redskaber, boldbane og legepladser

Lørdag den 14.marts

Så gik hele Spanien i sort. Vi havde en fridag fra golf idag og så det meningen at Leo og mig skulle spille i morgen. Erika og Jane var en tur oppe for at købe et par ting og fortalte at rigtig mange hylder var tomme, så hamstring er også kommet hertil. Erika og mig gik en tur hen på den Belgiske for at få en øl m.m. Vi nød solen ude på drømmesengen da vi hørte en bil med højtaler som kørte forbi. De sagde noget på Spansk og Engelsk, men de kørte så hurtig at vi ikke fik det med. Det var en politi bil som igen kom retur, dog igen i høj hastighed. Senere kom der en ny politibil som stoppede herned foran os og de fortalte at alle skulle holde sig inden døre. Golfbanen lukkede straks efter og åbner først om 14 dage. Stakkels dem som har 14 dage endnu. Alle her i blokken går med telefonen og forsøger at få en fly billet hjem, men dette er en utrolig svær opgave. Nogle har fået en gang i næste uge og så skal de til København, mens andre stadig forsøger. Pia som har det selvskab vi rejser med, kom hen til os, mens vi alle sad ude på plænen og fortalte om det sidste nye. Det er borgmesteren som har lukket det hele ned og en af grunden til dette er at mange oppe fra Madrid har sommerhus hernede og da Madrid ikke blev lukket hurtig nok tog mange herned og dermed risiko med at de medbringer Corona.

Pia står og fortæller om det sidste nye ang Corona

Fra søndag nat er hele Spanien lukket ned, så vi er utrolig glade for at vi skal hjem mandag morgen.

Politiet har lukket legepladser, boldbaner og sat bånd ned til stranden som er lukket

Søndag den 15.marts

Så er Spanien lukket helt ned. Vi må ikke gå uden for en dør, medmindre at man skal på apoteket, eller mangler fødevarer.

Der er tomt nede på gaden

Vi er så småt ved at pakke og kører op til Alicante i nat kl 2. Vi har været utrolig heldig at vi skal hjem i morgen og kun er gået glip at en gang golf idag. Mange af de andre hernede har efterhånden fået booket et andet fly, dog skal de alle over København og så må de selv finde hjem derfra. Feddersen og Ølholm som skulle være her til næste mandag har fået et fly på tirsdag til København.

Erika er ved at pakke alt det der kan gemmes til vi igen kommer i efteråret. Tasken kommer så ned i et depot rum som RSB har nede på 3.sal

Dette er så det sidste jeg skriver her fra Spanien og nu håber vi at hjemrejsen går efter planen.

Så kører politiet igen rundt og siger vi skal blive indendørs