Long Stay efteråret 2021 Del 4

Tirsdag den 2.november

Dagens hul 17

Hul 17 som er et par 3 hul. Fra gul 143m og rød 124m. Til venstre er der et hotel med poole, så derfor nettet

Så er de første 3 uger gået. Hold nu op hvor tiden går hurtig.

Der var match idag og vi skulle spille med Karin og Rene fra Birkemose. Vi slog ud kl. 8.56 og havde en super runde. Vejret var igen varmt, men det gik. Karin vandt en 3 plads i c rækken og jeg vandt A rækken med 41 point. Det hele kørte bare på skinner for mig. Præmien var en 11/2 liter flaske god rødvin. Vi havde snakket om en tur hen på den kinesiske restaurant så Erik spurte om vi ville med, men vi havde taget ud af fryseren til aften. Vi tager så med Skytte derhen i næste uge. I morgen holder vi fridag.

Så er vi klar på hul 18

Onsdag den 3.november

Fridag i dag. Solen stod højt på himlen og det var varmt. Erika fik vasket noget tøj og fik det hængt ud. Vi blev enige om at gå en tur hen i centeret som ligger kun små 800 m herfra for at få en formiddags øl. Hjemme fik vi frokost ude på altanen, men så begyndte det at blæse meget op og blev overskyet. Temp faldt ligeledes. Ellers kun afslapning i dag

Torsdag den 4.november

I dag skulle vi ud kl. 10.30 og vejret var lidt kølig. Vi havde en bluse på til omkring hul 7 hvor solen kom frem. Her sidst på eftermiddagen er det igen blevet kølig.

Dagens hul 18

Hul 18 op mod klubhuset i enden. Et par 5 hul på 455 fra gul og 395 fra rød

I aften skal vi over på hul 19 og have gratis pizza. Vi er 22 personer. Grunden er at vores naboer her som er John og Elsa fra Ringkøbing, har spurt om vi vil tage 1 kg tobak med hver til DK. John ryger pibe stort set hele tiden og kan spare ca. 75 kr på hver pakke. Hver af os skal så have 25 pakker tobak med til Danmark for ham og som tak vil de give pizza til alle os som tager det med hjem. Hver af os må tage 1 kg med hjem.

Fredag den 5.november

Det er blevet koldere hernede. Vi er nød til at have en trøje på til de første par huller. Spillede igen med Jane og Leo. Bente og Leon gik sammen med Marianne og Cyrel som faldt utrolig langt bagud. Vi kom ud bag 4 Svensker hvor de 2 gik at skubber og ikke var særlig øvede. De slog til højre og venstre og ledte hele tiden efter deres bolde. Da Svenskerne var på hul 5, fik vi nok og sprang hullet over. Derefter havde vi hele banen for os selv. Da vi tog hjem, var Svenskerne kun på hul 15 og Leon og Bente længere bagud. I morgen har vi fridag og så kommer de alle ind og spiser hos os.

Faldt over denne sten hvor der vokser en palme, samt et figentræ ud af stenen.

Lørdag den 6.november

I dag havde vi en fridag. Det er koldt og blæsende idag. Første gang i lange bukser. Vi kørte en tur op i byen Mojacar som ligger oppe på en klippetop. Selv bor vi i Mojaca Playa ved stranden. Der var ikke megen liv oppe i byen, men en tur rundt fik vi da.

Udsigten oppe fra byen

Så er surferne igen på vandet. Så snart der er store bølger, valfarter de her til stranden. Fint vejr nu og ingen vind.

Grunden de store bølger, skulle være et uvejr som har været omkring Mallorca

Her til aften havde vi alle de andre inde hos os til spisning. Rigtig hyggelig

Søndag den 7.november

Super flot vejr idag. Lidt koldt fra morgenstunden, men hold nu op det blev lækker vejr og ingen vind. Vi slog ud kl 10 med Jane, Bente og Erika i en damebold og vi 3 mænd i en herre bold. Erika havde en kanon runde med 41 point og jeg med en 36 point, så en god dag på kontoret.

Efter runden en øl på hul 19

Resten af dagen var ren afslapning med golf i fjernsyn og selvfølgelig en øl ude på plænen.

Videre til Del 5 på forsiden